Mitt navn er Marius Furu Thyness. Jeg er 25 år gammel, har fagbrev som dataelektroniker, er fagskoleingeniør i IT-drift og sikkerhet og jobber til daglig med kurs, foredrag og rådgivning. Jeg snakker mye om informasjonssikkerhet i forhold til den menneskelige faktoren. I tillegg holder jeg kurs og foredrag om YouTube, om internettkultur og om unge målgruppers bruk av nett.

Jeg er født samtidig som websider kom i vanlig bruk i Norge, og har vokst opp parallelt med at internett tok over verden. Jeg spilte mitt første dataspill da jeg var var ett år gammel. Jeg kjenner ikke en verden uten internett, men jeg hører til de siste unge som fortsatt kan huske en tid før sosiale medier og smarttelefoner.

Jeg ser at en del norske bedrifter har problemer med å tilpasse varer, tjenester, kommunikasjon og markedsføring til milennials og Gen Z’ere. Dette ønsker jeg å gjøre noe med. Det gjør jeg bl.a. ved å holde kurs hos Webgruppen, ved å snakke på samlinger og konferanser og ved å rådgi bedrifter direkte.

Ønsker du å snakke nærmere om hvordan jeg kan bidra i din bedrift?

Her er en liten video jeg lagde for Webgruppen om VidIQ:

Publisert av Webgruppen Fredag 19. juni 2020